rue de la vouee juetta 21 Richelle Belgie

  • woonkamer 21 persooms
  • 17 persoons

Koop Op aanvraag 

Te koop comfortabele vakantiewoningen  in een voormalige oude school

Deze voormalige school is gebouwd omstreeks 1900 en heeft dienst gedaan als lagere school en gemeentehuis. De woning bevindt zich aan de rand van het idyllische dorpje Richelle in een doodlopende straat. Op loopafstand tref je een bakker en een kruidenierszaak.

Het stadje Visé (circa 4km) biedt een winkelcentrum en diverse restaurants. De Voerstreek biedt volop mogelijkheden voor het maken van mooie wandelingen.De Ardennen en de Voerstreek liggen binnen handbereik, waar prachtige wandelroutes te vinden zijn.  Naast het feit dat Richelle slechts 15km ten zuiden van Maastricht ligt, zijn ook de steden Luik en Aken nabij.

In het jaar 1999 heeft de huidige eigenaresse de voormalige school omgebouwd tot vakantiewoningen. In het pand zijn gevestigd 1 x 4 persoonsappartement met , 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer, en een gezamenlijke woonkamer, 1 x 8 persoonsappartement met  4 slaapkamers ieder eigen badkamer en 1 gezamenlijke woonkamer, en 1 appartement voor 17 personen met 9 slaapkamers met ieder eigenbadkamer en zeer grote woonkamer . De appartementen zijn ook te koppelen tot 1 geheel, dmv interne deuren , zodat er 1 vakantiewoning ontstaat voor 29 personen  Op het terrein zijn voldoende eigen parkeerplaatsen aanwezig.

Er is eventueel een bijbehorend appartement los staande van de vakantiewoning  op hetzelfde terrein te koop, het betreft een zeer ruim 2 persoonsappartement luxe afgewerkt, met zeer grote woonkamer, luxe douche en eigen dakteras.

De vakantiewoning is zeer goed renderend, daar er vele wandelaars,fietsers gebruik willen maken van deze zeer moderne en grootst opgezet vakantiewoning

Is het uw droom om een eigen Vakantiewoning te exploiteren in het idylisch dorpje Richelle, dan is dit uw kans, aarzel niet om kontakt op te nemen met ons kantoor, wij zullen u graag te woord staan om al  u vragen te beantwoorden.

Kaart